A specificat foarte detaliat ca nu i-a cerut nimeni date personale. Din cat ma ajuta pe mine cultura generala, CNP-ul, adica Codul Numeric Personal intra la date personale, il tradeaza insusi numele.
Nu pare a fi o farsa si chiar daca ar fi una, daca nu ai dat nici o informatie personala, n-ai ce sa patesti sau sa fi furata sau ceva. Eu i-as suna inapoi si le-as face si lor un sondaj.
Bafta.
Nu ești primul care a fost sunat de pe numărul acela. Nu știu cui aparține, dar știu că Orange nu face sondaje de opinie prin telefon, mai ales de pe număr RDS.
Salut,
Apelul primit nu reprezinta o tentativa de frauda. Ai fost sunata de catre o companie care realizeaza un studiu pentru Orange Romania, studiu ce priveste satisfactia clientilor nostri cu serviciile folosite, intentiile viitoare, competitivitatea ofertelor etc.
O zi buna,
Orange Helpers
Daca ai dat CNP-ul nu e ok. Cati ani ai? Esti abonat?
Totusi sa nu uitam ca sunt o groaza de carcotasi pe internetul asta...care mai de care cu opinii mai acide ca altul.
A specificat foarte detaliat ca nu i-a cerut nimeni date personale. Din cat ma ajuta pe mine cultura generala, CNP-ul, adica Codul Numeric Personal intra la date personale, il tradeaza insusi numele.
Nu pare a fi o farsa si chiar daca ar fi una, daca nu ai dat nici o informatie personala, n-ai ce sa patesti sau sa fi furata sau ceva. Eu i-as suna inapoi si le-as face si lor un sondaj.
Bafta.
liveplus întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: