| a1l3x a întrebat:

Am instalat acum windows 7 ultimate sp1 de pe stick si am vrut sa instalez un joc si surpriza nu imi apare nici o fereastra si nici iconita de la dvd-rom si de la cd-rom ce as putea face in privinta asta va rog ajutati-ma...dau funda pentru cel mai bun raspuns!

9 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cum vrei sa instalezi jocul? Ai DVD original si nu il citeste?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| a1l3x explică (pentru neluL):

Da

| neluL a răspuns (pentru a1l3x):

Alte CD-uri citeste? Sau nu citeste nimic!
In Device Manager te-ai uitat? Uita-te la ultima -> Unitate CD/DVD-ROM si vezi daca ai un semnul exclamarii acolo.

M-am uitat peste tot si nu apare nimic si nu citeste nici un dvd sau cd

Cum nu apare nimic? In Device Manager ce iti spune in dreptul -> Unitate CD/DVD-ROM (da dublu click pe el)si apoi dublu click pe driver.

Nu imi apare nimic

Fa-mi un print screen sa vad si eu! Nu se poate sa nu-ti apara nimic. Trebuie sa-ti scrie daca ai driver sau nu! Nu are cum sa fie pagina goala. Poate nu intri unde trebuie!

| lucacs a răspuns:

Mai a113x eu am win 7 de cand a aparut el, si nu l-am imbunatatit niciodata, si am jucat pe el toate fps-urile dinultimii ani si unul nu a fost sa nu mearga.Activatorul i-ti altereaza WIN 7.Asa ca reinstaleaza WIN 7 din nou.

| a1l3x explică (pentru lucacs):

Nu am avut activator