Anonim nu am dat mesajul trebuia sa ma consult cu alti romani
doar am scris nr meu atat, nu-s asa de prost si pentru cultura ta genrela cea mai involuata din punct de vedere intelectual este Africa(de unde vii tu).
Mare facatura, ceva in stilu "Felicitari esti vizitatorul cu nr 9999999" ignora
Vrajeala ieftina. Nu crede in promotiile alea ca iti iei teapa.am un prieten care a trimis si a primit ca pentru a merge mai departe trebuie sa mai dea euro si tot asa pana si-a dat seama de clapa care i-a fost trasa si nu a mai trimis. faci cum crezi eu ti-am dat un sfat. dar niciodata sa nu ai incredere in vrajelile astea ca lumea ii cum ii
Frate asteas prosti.
Deci crede-ma pentru ca si eu mi-am scris numarul pe net si a trbuit sa arunc cartela pentr-u ca imi lua mereu credit .
Asteas un fel de capcane ca sa le dai numarul, ai pierdut 5 euro degeaba.
Am sunat la informati si mi-a zis sa nu-mi mai bag niciodata nr pe net.
Ai sa vezi ca si tie o sati ia din credit
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Mmmmmm7172 întreabă: