| RoadToNowhere a întrebat:

Am intrat pe Omegle sa vad cum este. Si...Cineva,mi-a dat un site ciudat,dar dupa ce l-am accesat,mi-a aparut doar o pagina alba. Atat. Dar dupa ce i-am zis ca nu am vazut nimic,a inceput sa imi zica ca folosesc RDS,ca imi stie IP-ul calculatorului,si da,am verificat,si IP-ul ala era al meu,ce Browsere folosesc etc.
Sunt foarte speriata,mi se poate intampla ceva? Era cumva un fel de hacker? Va rog,daca ma puteti lamuri, as fi foarte bucuroasa. Si mai ales: Pot pati ceva?

Răspuns Câştigător
| Şaptepăcate a răspuns:

A incercat si el sa te impresioneze, nu poate face nimic, RDS, banuiesc ca ai ip dinamic, la fiecare reconnectare se schimba adresa. Majoriatea siturilor retin ip, locatia si browserul care il folosesti, facand o statistica a celor care le acceseaza

| RoadToNowhere explică (pentru Şaptepăcate):

Am IP dinamic, dar partea proasta este ca imi poate afla locatia. Nu stiu daca sa-mi fie frica, pentru ca vad ca nu mi s-a intamplat nimic pana acum, dar...totusi.

| Şaptepăcate a răspuns (pentru RoadToNowhere):

Stai linistit ca nu ii da coordonatele pe GPS, arata doar orasul si ala de multe ori eronat, dar cand intri pe FB nu iti este frica? exact acelasi lucru il face

? Ce face pe Facebook? straight face

| Şaptepăcate a răspuns (pentru RoadToNowhere):

Iti salveaza si sharuieste locatia cand dai check in

M-a ajutat mult ceea ce mi-ai zis. Funda.

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ip si browser ul din care accesezi un script in web pote sa le vada oricine si oricum nu are ce sa faca cu aceste informatii

| AgathaRo a răspuns:

Asta e buna, incerc-o pe asta http://www.danasoft.com/

| Hevnoraak a răspuns:

Ai noroc că nu te-a redirecţionat către o pagină cu victime ale unor accidente de maşină.

Apoi să vezi coşmaruri toată viaţa.
Sfatul meu nu mai sta pe site-ul ăla e pentru binele tău.

| SirGilbert a răspuns:

Stai linistita ca nu are ce sa-ti faca.
Si ar trebui sa fie o invatatura de minte pentru tine, sa nu accesezi pagini care ti se par ciudate(ma refer la aspectul linkului), recomandate de necunoscuti.

| Sfinnx a răspuns:

Pai din moment ce iti stie ip ul se poate juca cu calculatorul tau cum vrea.Iti poate accesa datele si restul. Data viitoare fii mai atenta si nu mai accesa orice pagini si site uri pe care le primesti de la straini. nu cred ca ai mai mult de 11-12 ani.Dar ai grija data viitoare ca poti pati si mai rau.Nu te increde in nimeni.

| Dan112 a răspuns:

Nu are ce sa-ti faca... chiar daca era ceva cu situl ala puteai sa ei in calculator un trojan sau daca ai downloadat ceva sa ei un program cu care sa te spioneze sa-ti fure contruile de pe siteuri etc... daca aveai trojan observai de demult!

| DanceOfTheStars a răspuns:

Nu e niciun hacker, doar un prost cu chef de gume. Ăştia sunt ca (,) cei care ghicesc numerele de telefon.
Ce se poate întâmpla rău e să se folosească de resursele calculatorului tău. Atât.

| RoadToNowhere explică (pentru DanceOfTheStars):

Bai da tu chiar nu te abtii rolling on the floor))

| DanceOfTheStars a răspuns (pentru RoadToNowhere):

Aşa şi trebuie. Îi fac hahaleri pe toate reţelele de socializare laughing