| totem a întrebat:

Am intrebat si eu pe unul mai vechi pe aici si mi-a spus ca stupid si nefolositor nu-ti scade din punctaj daca vrei sa te faci Brigaela ( Sarut mana!).
De ce draq se ambaleaza astia si isi scot ochii "dai stupid", "dai nefolositor", isi epuizeaza orgoliul si vocabularul in discutii interminabile? Dati-mi-i mie, fratilor, ca rad de voi si cu fundul cand primesc stupid. Stati asa, ca la intrebare nu puteti sa dati stupid, asteptati sa si raspund.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este adevarat ce spui dar, in afara de orgolii, exista cel putin 4 motive, mai mult ori mai putin acceptabile, pentru care se dau cele doua calificative: 1.Se califica astfel, de catre cel care a pus intrebarea, atunci cand nu-i convine raspunsul, indiferent ca este bun ori chiar cel mai bun. 2. Celui care a pus intrebarea ori altui utilizator nu-i convine utilizatorul care a dat raspunsul(din varii motive, mai ales din contre anterioare pe site ori din cauza primului motiv). 3.Pentru fiecare vot cel care l-a dat primeste un punct, daca te uiti la unii vei vedea ca au facut mii de puncte astfel, este cel mai usor mod de a face puncte. 4. Unul dintre respondenti ori alt utilizator vrea sa indice ca raspunsul este foarte prost (sunt multe si asemenea cazuri cand raspunsurile sunt execrabile ori nonraspunsuri) si astfel vine in sprijinul celui care a pus intrebarea, indicandu-i sa nu se bazeze pe acel raspuns. Intrebarea este buna si nu puteai primi cele doua calificative, chiar daca s-ar fi putut da, in afara cazului ca te-ai fi incadrat la motivul 2 aratat de mine. Numai bine!

| totem explică:

Am raspuns. Bagati!

| totem explică:

Deci ii ajut pe altii sa ajunga luserii anului? asta n-o stiam. multumesc ioane