| TheGazeTTeRuKi a întrebat:

Am lipsa foarte mare de aer de abia respir si cand stau pe scaun, raman fara aer si daca trag aerul din plamani, fara doctori, ca sunt ratati, am doar 50 kg la 1.65 ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ana00005 a răspuns:

Pai cel mai bine e sa ii spui medicului sa iti dea niste aerosoli sa ai daca e nevoie.Nu va vrea (eu a imunitatea slaba si de cate ori ma duc la doctor imi spune "trece de la sine", dar eu daca nu i-au antibioticul mi-se agraveaza si ii spun: Dati-mi sa fie! si imi da, dar asta depinde de medici si de tine)

8 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Ai atacuri de panica sau astm. Ai inhalator? te ajuta?

| TheGazeTTeRuKi explică (pentru CinevaNou):

E astm, e lipsa de aer, nu e atac de panica, iar inhalatorul o data ce il folosesti iti trebuie tot mereu si face cancer.

| Ana00005 a răspuns:

Ai putea avea asmn, sau nu ai dormit destul.Incrarca sa dormi,sa nu te epuizezi,daca continua trebuie sa consulti un doctor (cei cu asmn,unii, fara unele medicamente nu pot trai, dar depinde de forma) Eu am avut un coleg cu asmn, dar al lui nu era grav, din 1 ora sport facea cam jumate si nici nu lua medicamente.Vezi simptomele.

| TheGazeTTeRuKi explică (pentru Ana00005):

Am astm dar nu stiu cat asi dormi nu e de ajuns am facut si radiografie la plamani o zis ca nu e nimic dar eu ma simt rau, e nasol rau oricum mersi

| Ana00005 a răspuns (pentru TheGazeTTeRuKi):

Pai cel mai bine e sa ii spui medicului sa iti dea niste aerosoli sa ai daca e nevoie.Nu va vrea (eu a imunitatea slaba si de cate ori ma duc la doctor imi spune "trece de la sine", dar eu daca nu i-au antibioticul mi-se agraveaza si ii spun: Dati-mi sa fie! si imi da, dar asta depinde de medici si de tine)

| DragosTR a răspuns:

Cumpara WellNeo.

| cipri11 a răspuns:

Grabestete sa iti cumperi sicriu

| Bogdanovici24 a răspuns (pentru cipri11):

laughing)))))))))

| TheGazeTTeRuKi explică (pentru cipri11):

Cipri din pacate, ai un handicap si nu esti constient asta e