Pai cel mai bine e sa ii spui medicului sa iti dea niste aerosoli sa ai daca e nevoie.Nu va vrea (eu a imunitatea slaba si de cate ori ma duc la doctor imi spune "trece de la sine", dar eu daca nu i-au antibioticul mi-se agraveaza si ii spun: Dati-mi sa fie! si imi da, dar asta depinde de medici si de tine)
E astm, e lipsa de aer, nu e atac de panica, iar inhalatorul o data ce il folosesti iti trebuie tot mereu si face cancer.
Ai putea avea asmn, sau nu ai dormit destul.Incrarca sa dormi,sa nu te epuizezi,daca continua trebuie sa consulti un doctor (cei cu asmn,unii, fara unele medicamente nu pot trai, dar depinde de forma) Eu am avut un coleg cu asmn, dar al lui nu era grav, din 1 ora sport facea cam jumate si nici nu lua medicamente.Vezi simptomele.
Am astm dar nu stiu cat asi dormi nu e de ajuns am facut si radiografie la plamani o zis ca nu e nimic dar eu ma simt rau, e nasol rau oricum mersi
Pai cel mai bine e sa ii spui medicului sa iti dea niste aerosoli sa ai daca e nevoie.Nu va vrea (eu a imunitatea slaba si de cate ori ma duc la doctor imi spune "trece de la sine", dar eu daca nu i-au antibioticul mi-se agraveaza si ii spun: Dati-mi sa fie! si imi da, dar asta depinde de medici si de tine)
)))))))))
Cipri din pacate, ai un handicap si nu esti constient asta e
AlexMaftei2001 întreabă: