| DanielDanny a întrebat:

Am luat de curand un umidificator prin ultrasunete (din acela ieftin care seamana cu un bec) si i-am pus apa si l-am folosit...

Si mai tarziu am decis sa pun cateva picaturi de ulei esential, asa ca sa se simta ceva!

Acum faza e cand am pus picaturile si am agitat apa, s-a facut spuma deasupra apei si s-a facut si apa albicioasa, DE UNDE?

Are cumva filtrul aparatului un fel de substanta anti mucegai? Ca stiu ca se poate face mucegai in ele!

Doar nu a facut uleil esentil spuma!? Aparatul merge fara probleme, dar de unde e spuma aia?

4 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

"acum 6 ore | DanielDanny a întrebat:
Am luat de curand un umidificator prin ultrasunete"

cum e vremea la casa de nebuni?!?
sau esti doar PROST si atat?!?
umidificator iti iei IARNA, vara pe canicula umiditatea mareste disconfortul termic SERIOS... FOARTE SERIOS
d'aia aparatele de aer condimentat dezumidifica, cat pot de mult

nu imi spune, eu sunt ala prost si tu de fapt traiesti in emisfera sudica unde e iarna in momentul asta... rrrrrright!

| DanielDanny explică (pentru Zuzu1991):

Calmează-te sa nu faci riduri, si raspunde-mi la următoarea intrebare!

Tu cand cumperi ceva il pui in dulap pana iti trebuie sau ii faci si tu o proba mai intai sa vezi daca merge... si in caz ca nu merge sa il returnezi?

Sa mai adaug ceva, unii oameni au pielea sensibila si uscata si pe timp de vara!

| anonim_4396 a răspuns (pentru DanielDanny):

Ce nu intelegi... EXACT din faptul ca disconfortul termic tine de umiditate ridicata?!?

tot, tot, TOT raspunsul tau ignora asta... TOTAL!
la TOATE argumentele

Răspuns utilizator avertizat