| DragosC3 a întrebat:

Am luat formula 1 2012 si imi da erarea asta cand intru in el : The procedure entry point GetlogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL. 32dll.

Răspuns Câştigător
| florin1979 a răspuns:

Procesorul corespunde iar eroarea aia a ta tine de procesor! dar zice si de un.dll dll-urile sunt din windows, fisiere extrem de importante! descarca fisierul asta http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml? kernel32 dezarhiveaza-l, du-te in windows sistem 32 si inlocuieste-l cu cel de acolo! ai la pagina de descarcare si instructiunile de instalare! sper sa rezolvi, e pacat e fain jocu!

10 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Ce procesor ai?

| DragosC3 explică (pentru florin1979):

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2. 53Ghz

| florin1979 a răspuns (pentru DragosC3):

Http://pctroubleshooting.ro/......uirements/ astea sunt cerintele de sistem, corespund cu ce ai tu, fa un reinstall de windows, nu vad altfel problema!

Nu are rost...

Am windows xp sp 3 pack o merge f1 2010?

Trebuie sa mearga si f1 2012 nu are voie sa nu mearga intrucat sistemul tau corespunde! sper ca ai citit cerintele de sistem si ai placa de baza si rami ce corespund cu cerintele alea!

Man cum downoadez chestia aia plzz spune-mi

Da

Id mess sprintaroiuflorin vorbim acolo, prin mesaje e greu! transformam forumul asta in chatlaughing

Procesorul corespunde iar eroarea aia a ta tine de procesor! dar zice si de un.dll dll-urile sunt din windows, fisiere extrem de importante! descarca fisierul asta http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml? kernel32 dezarhiveaza-l, du-te in windows sistem 32 si inlocuieste-l cu cel de acolo! ai la pagina de descarcare si instructiunile de instalare! sper sa rezolvi, e pacat e fain jocu!

| Pop_Raul_Bogdan_1993 a răspuns:

Ai cumparat jocul pe cd?