| TerminusMarc a întrebat:

Am mai intrebat odata dar nu amprimit decat un raspuns. Intreb din nou:
Salut TPU. Daca am gresit categoria imi cer scuze. Ce nume as putea pune unui site dedicat creativitatii gen Creative Monkeyz. Imi place munca lor si as vrea sa fac si eu ceva e genu. Asta nu e singura mea intrebare. As vrea sa stiu cum as putea sa-mi fac un website de la 0. Am Adobe dreamweaver cs6 dar nu stiu cum sa-l folosesc. Niste tutoriale ar merge perfect. Si as mai vrea sa stiu de unde pot sa fac rost de un host pentru site, un link ar fi perfect. Sunt cam multe intrebari nu. Dau funda raspunsului cel mai bun. Multumesc anticipat.

P.S. Daca aveti cunostinte in photoshop sau in alte programe Adobe, dati-mi un mesaj cu id-ul vostru de mess, deoarece as vrea niste sfaturi. Eu lucrez destul de bine, mai ales in photoshop si am niste lucrari destul de bune, dar azi nu prea am avut inspiratie si as vrea sa vorbesc cu cineva care se pricepe. Multumesc

3 răspunsuri:
| FunKyPunKyGirl a răspuns:

L`ai putea numi RobotsFunnyWorld. Dar daca faci despre altceva nu despre roboti pui denumirea a ceea ce faci in loc de robots. Sau l`ai mai putea numi IsaidLOL. La programele alea nu ma pricep deci nu ma bag. Sper ca te-am ajutat happy

| TerminusMarc explică (pentru FunKyPunKyGirl):

Ideea cu IsaidLOL e destul de interesanta. Dar cand am spus ca voi face ceva gen CreativeMonkeys, nu ma refeream doar la o serie de animatie gen Robotzi. Ma refeream si la ceva gen Miez si la tutoriale despre programe grafice. Oricum multumesc pentru raspuns, si ma voi mai gandi la ideea ta nu IsaidLOL.

| FunKyPunKyGirl a răspuns (pentru TerminusMarc):

Aha. OK. Si nu ai pentru ce happy