Cred ca cel mai bine ar fi sa iti schimbi tastatura. Dupa cum am vazut din ce ai scris nu mai raspunde bine comenzilor deci probabil sa se strice definitiv pe viitor.O tastaura poate fi cumparata si singura, fara pc si nu e asa de scumpa(pana in 100 lei, daca e si atat). Cred ca tastauri gasesti la magazinele unde se comercializeaza calculatoare si accesorii pentru ele.
Dar tu ce tastatura imi recomanzi? Cea cu tastele mai ridicate sau cu taste mai scunde< daca stii la ce ma refer>
Cea cu tastele mai scunde(eu asa am) deorece nu se baga praf prin ea sie mult mai rezistenta>oricum nici nu se strica.
Mersii e felul meu dea_ti multumi hahahah
Cu placere si ma bucur ca te-am ajutat!
Poate sunt inversate butoanele ....Asa am facut si eu.Mi-am scos butoanele sa o curat si am inversat 2 butoane.
Tu ai facut ceva tastaurii. Acum trebuie sa folosesti shift, stanga e cea mai simpla metoda funda?
Pentru ce shift? Nu ajuta cu nimic>
E problema de la tastatura, ori e mai veche, ori ai varsat apa pe ea. Sfatul meu e sa-ti iei una noua pentru. ca nu se mai poate repara.
Poate e`de la tastă. Cumpără alta... dacă nu urmează pașii următori:
- intră în Control Panel și alege la View by pe Category.
- apoi dai pe Clock, "Language and Region".
- intră la "Region and Language"
- apoi o să îți apară o fereastră
- apasă pe "Keyboards and Language"
- dăi`pe "Change Keyboards".
Și acolo îți alegi limba apăsând pe Add. Cred că ai English (United Kingdom) de își face de cap tasta.
Îți recomand să ștergi English (United Kingdom) sau cum e`la tine și alege English (Australia). Iar dacă vrei mai multe alege-le du-te la Start și scrie ctfmon.
Sper că am fost înteles.
dyenutza01 întreabă: