Ai nevoie de aplicatia: RingtoneMaker (sau o aplicatie asemanatoare din Apple Store).
In aceste aplicatii vei avea optiunea Select a song to start. Selectezi melodia (trebuie sa o ai in telefon) iar mai apoi salvezi Ringtone'ul creat cu programul respectiv. Dupa ce ai salvat Ringtone'ul, conectezi iPhone'ul la un PC/Laptop, intri in iTunes si vei gasi Ringtone'ul creat de tine in sectiunea cu acelasi nume: "Ringtones" din iTunes. De acolo il poti adauga in iPhone, iar mai apoi vei putea selecta melodia dorita din Setari -> Sounds.
Stiu ca este lung si pare ciudat, dar asa fac eu si mi se pare usor
Melodia ar trebui sa o gasesti in Setari->Sounds->Ringtone. Uita'te cu atenti si eu patit prima data sa nu o vad. Daca nu, alta modalitate ar fi in cazul in care iPhone'ul pe care il deti este Jailbreakuit, in programul "Cydia" -> Sections -> Ringtones. Acolo poti gasi destul de multe Ringtone'uri, poate exista si melodia pe care doresti sa o aplici ca si Ringtone pe iPhone'ul tau personal. Daca nu reusesti, iti las un ID unde ma poti contacta maine dupa ora 12. (funshine_bv). I'm out now. Toate cele bune si o seara faina
Sper ca poti intelege de aici: http://www.labnol.org/software/make-iphone-ringtons-with-free-itunes/4738/
Antonia23K întreabă: