Incearca restaurarea computerului automat si restarteaza-le automat! Apasa,, START" si apoi scrie,, SYSTEM RESTORE" si vezi sa incerci!
Poate ai probleme cu Pc'ul, da vezi incearca sa reinstalezi windows'u. Ca sa fie totul proaspat, si sa folosesti programele doar care iti trebuie, poate ai multe care nici nu dai click vreodata pe ele, si asta ingreuneaza pc'ul.
Tocmai de asta zic. Am sters toate programele pe care nu le folosesc, si inca imi ramane intrebarea : de ce merg fb-urile celorlalti? si dc problema e doar la fb, adica celelalte site-uri nu au nici o problema...
Chiar daca ai sters programele, nu face foarte mare lucru, doar ca windows'ul are multe date care nu sunt sterse. Raspunsul intrebarii este: ca merge bine pc'ul si internetul, da vezi daca nu ai update pus pe automat la windows updates. Da vezi, da un restart la pc, si pe cand s-a deschis si s-au incarcat programele intra repede pe facebook.
Am incercat cu restartul si ce-i drept, merge dupa ce ii dau vreo 7-8 mersi oricum pentru sfaturi, chiar iti multumesc
Alta idee nu am. Eu in locul tau as reinstala windows'ul si as instala doar programele care le folosesc ca sa nu-i dau batai la "cap". :p
Deci chiar iti multumesc mult ca ai incercat sa ma ajuti, serios. Mersi
Pentru nimic, n-am alta ocupatie momentan.