anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor ce as putea sa-i iau unei fete de ziua ei are cam 10 ani si ii place hannah montana si miley cyrus poate va vine voua in minte!

9 răspunsuri:
| αฤðяєэα a răspuns:

Pai poti sa ii iei o gentuta sau un costumas cu hannah montana sau cu miley

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Hannah Montana si Miley Cyrus paraca sunt aceeasi persoana cred. Pai cumpara-i un tricou, un puzzle, un ghiozdan, un joc ceva cu Hannah.Se va bucura daca spui ca ii place.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista pe piata o varietate foarte mare de lucruri Hannah Montana sau Miley Cyrus. Cel mai bine cred ca ar fi un tricou cu Hannah (se gaseste pe oriunde), o papusa Hannahthinking si culmea am vazut in Real o unghiera cu Hannah Montanalaughing. Crede-ma exista orice cu Hannah Montana.Pana si biscuitilaughing. Apropo, am fost la munte si am vazut la tarabe minge Hannah Montanalaughing.

| Necunoscută a răspuns:

Looooool :O:O Doamne! rolling eyes Hannah Montana si Miley Cyrus, sunt una şi aceeaşi persoană!straight face

Răspuns utilizator avertizat
| tputputpux3 a răspuns:

Acuma au aparut in magazine ciocolata cu ambalj hannah montana sau poti sa ii iei o papusa hannah montana sau un spray(au aparut in magazine)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De cand Miley Cyrus si Hannah Montana sunt una si aceeasi persoana? Hannah Montana e un personaj fictiv dintr-un serial Disney pe cand Miley e o persoana reala cu o cariera. Ca Miley o joaca pe Hannah asta e partea a 2-a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O cana cu hannah montana eu am una se gasesc usor

| candydream a răspuns:

Parfumul Hanah Montana am auzit ca miroase foarte frumos si un tricou cu Hanah Montana.

Întrebări similare