| madalina_7960 a întrebat:

Am nevoie de niste pareri despre excursiile montane,,

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!

Pai sincer, excursiile montane sunt cele mai reusite, frumoase, interesante, linistitoare excursii pe care le poti face! Daca le faci alaturi de familie, ei bine, sunt sigura ca o sa te linisteasca foarte mult, iar daca le faci alaturi de clasa, ei bine este ok, aer curat, loc destul de joaca, obiective interesante. Este perfecta o excursie la munti, cu clasa, adica este de 100 de ori mai bine, decat sa te duci la Baile Herculane, dau si eu un exemplu, asa cum ne-a dus diriginta anul trecut, ne-a aburit ca ne duce la piscina, la o super pensiune, si s-a ales de tot prafu ca piscina era goala, plus n-am avut nimic de vazut! Dar o statiune montana, cum e Brasov, Sinaia, Ranca, Straja, Sibiu, este mult mai interesant, si mai distractiv!

Bafta!

Pa, pa.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In legatura cu excursile montane, in primul rand trebuie sa-ti alegi traseul sau muntii in functie de ce conditie fizica ai si ce orientare ai. Pentru ca nici unul dintre noi nu ar vrea sa ramana in muntii fara prea multe provizii, nu? Asa ca pentru inceput mai bine ai alege Muntii Bucegi, de la Babele/ Sfinxul pana la Cabana Piatra Arsa si inapoi. Daca insa cunosti si frecventezi muntii poti incerca in Bucovina, Fagaras... In general Meridionalii... sper ca ti-am fost de ajutor happy