Nu exista procesat la coletele de pe wish sau ali. Coletele se dau pe baza buletinului, du-te peste cateva zile atunci cand este altcineva de servici.
Cere sa vorbesti cu altcineva mai destept, ca ea e incapabila. Trebuie sa ai tupeu cu trogloditii astia de la posta ca doar asa isi fac treaba.
Eu am luat o multime de produse comandate, si nu am intampinat asemenea probleme.
O singura data a trebuit sa merg la oficiul postal care avea si "Vama".
In rest, o data sau de doua ori a trebuit sa arat buletinul, in rest, mi-au venit coletele acasa, sau am mers si le-am ridicat de la posta fara alte probleme.
Chiar ieri am fost să ridic ceva de la alie, mi-a cerut doar buletinul și avizul poștal. Eu zic să mergi în altă zi, poate o să fie altă tanti la ghișeu, mai puțin leneșă și cu chef de ceartă. Dacă e aceeași, cere să cheme o colegă, un superior, un orice și să-ți explice ei care-i faza și de ce n-ai avut problema asta până acum.
Trimiterile au niste coduri, de ex. YT1928401227006827. Daca necesita inspectie in vederea vamuirii, pachetele primesc coduri romanesti. Nu stiu cum lucreaza Posta Romana, mie in Olanda imi apar aceste coduri pe aplicatia pentru mobil a postei olandeze. Bine, adesea Wish foloseste si alte servicii postale decat posta olandeza, dar numai posta olandeza proceseaza numerele de inspectie vamala.
Catalin979 întreabă: