| macrii01 a întrebat:

Am nevoie de un sfat.Imi place de un baiat si nu stiu daca lui ii place de mine. Mie imi place sa scriu poezii toata lumea stie, iar eu i-am dat oracolul meu sa il completeze si am avut o intreabare care era scriitorul preferat iar el a scris numele meu.Inca o intamplare:de la varul meu a primit pe mess un mesaj de genu ca daca trimit mesajul si apas F2 imi va aparea persoana care ma iubeste, eu am trimis si in ziua aceea baiatul de care imi placea mi-a dat comentariu la hi5 ca arat bine si asa.Si pe urma pe mess m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui si eu nu am zis nimic.Si asta s-a intamplat in vacanta si cred ca el a uitat dar ca sa fac?

Răspuns Câştigător
| flory13 a răspuns:

Incearca sa ii aduci aminte de propunere. vorbeste mai mult cu el. realizeaza alte activitati cu el. stai cu el cat de mult poti.

pana la urma o sa vina din nou propunerea.

si daca nu vine. intreaba-l tuh daca mai e valabila propunerea. dar inainte pregateste terenul si incepe sa vorbesti de dragoste. de sentimente.

daca vrei sa stii daca ii place de tine intrebal cum se comporta cand ii place o fata. intreaba:" stii. mie imi place de un baiat si nu stiu daca si lui ii place de mine. nu m-ai putea ajuta tuh? tuh cum te comporti cand iti place o fata?". si daca el o sa iti raspunda cu mai multe exemple. tuh o sa vezi daca ii place sau nuh de uh.

succes :X

6 răspunsuri:
| мιѕѕнαρριηєѕѕ a răspuns:

Intreba-l daca mai vrea sa fie cu tine...

| dulkika a răspuns:

Si eu am primit mesaj cu sa apa F2.Ma rog...eu zic sa pui pe cineva sa-l intrebe. Un prieten comun de al vostru la care nu s-ar astepta.Mult noroc!

| Darion a răspuns:

Daca il placi acceptalaughing. De ce nu ai acceptat atunci?happy

| CybeRAthlete a răspuns:

Intreba-l, nu ai nimic de pierdut. cu tupeu! ca fara tupeu nu prea faci bravo in viata.
bafta

| macrii01 explică:

Pai nu stiu ce sa fac ca am 10 ani

| totem a răspuns:

Mama, ce dilema utilitara ai!