| alex64 a întrebat:

Am nevoie repede sa stiu care este mai buna:"nVidia GeForce GTX760 de 3gb sau nVidia GeForce GTX770 de 2gb".Tin sa mentionez ca folosescu placa pentru jocuri si as vrea ca toate sa le am dat la maxim la optiuni(rezolutie si ce mai e pe acolo) si sa nu am sub 200fps pentru ca la o placa ca asta nu mi se pare normal sa am mai putin de 200fps

Răspuns Câştigător
| Dante30 a răspuns:

Ma cam indoiesc...dar uite ce iti recomand eu ce e drept sunt scumpe dar cu astea eu iti garantez ca tiar merge, pentru ca si eu am sirtec si sunt o firma serioasa si printre cele mai bune de surse uite ce iti recomand:

1:http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/plus-gold-1200w/
2:http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/direct12-bronze-1000w/

desi eu ti-as zice ca prima tiar fi ideala, tiar duce orice pana la i7 daca nu chiar procesoare mai puternice si cam orice alte componente ce necesita mult curent etc gen nu stiu sa zic hmm 4 harduri de 3 tb placa ta video procesor etc,, pentru ca distribuie foarte bine curentul si e foarte silentioasa, Sursele sirtec de la 150 lei in sus sunt DEAD SILENT adica nu auzi nimica de la ele, sper ca ti-am fost de folos

4 răspunsuri:
| Dante30 a răspuns:

Gtx 770, dar ai nevoie si de sursa calumea pentru ea sa stii si ai grija sa nu o traga in jos ram-ul si procesorul dar in principal procesorul, peace!

| alex64 explică (pentru Dante30):

Vreau sa iau un ASUS ROG G50 si nu stiu ce sa aleg dintre el si ASUS ROG G30...cauta le eMAG ca de acolo le vreau.

| Dante30 a răspuns (pentru alex64):

Pai trebuia sa specifici... ca din ce vad eu tu cumperi sistem de gaming gata facut, rog g 50 e mai bun decat rog 30, asta daca ai si banii necesari pe eMAG nu cred ca gasesti incearca ebay/amazon sau la noi pcgarage desi ma indoiesc ca ar avea

| alex64 explică (pentru Dante30):

G50 este cu aproximativ 1.000 lei mai scump decat G30, si daca tot iau ceva de 50 de milioane, mai pun 10 si imi iau G50...ma rog, dar sursa de 700w face fata la placa video gtx770?