Ghinion. Altceva nu am gasit. Am incercat sa te ajut, dar doar nu voiai sa iti dau site-uri unde ajungea zborul si la 1000 euro
Cursa asta e decat miercuri, iar 12 aprilie pica joi
Nu se potrivește cu zilele calendaristice.
Gata, am luat un zbor la 159 de lire, de acu le iau cu 2 luni si cv înainte ca sa nu mai am surprize. Ms că ti-ai dat interesul sa mă ajuți
Cu placere
Ai acolo cel mai ieftin, rapid sau bun bilet. Cel mai bun bilet are perioada de sosire in Bucuresti si plecare din Bucuresti de 5 ore si 5 minute, cel mai rapid 4 ore 57 min si costa 657 euro iar cel mai ieftin 122 euro dar stai in avion 18 ore si 7 minute (nu stiu de ce ai sta atata)
Mulțumesc, mai ramane sa ma decid ce zbor sa iau sa nu astept chiar 24 de ore
Iti recomand sa iei bilet care costa peste 180 euro. In dreapta ai si o fata zambitoare. Ea iti arata o combinatie intre timpul mediu de zbor si pretul biletului+recenziile oamenilor despre zbor.
Biletele le gasesti mai ieftine mai din timp cu o luna doua! Acum biletele ca si pret, cauta pe google, scrii orasle de unde pleci s unde ajung apoi avion. Si-ti va da mai multe companii, site-uri din care sa alegi
Da, găsisem luna trecută cu 75 de lire zbor direct cu retur. Dar din cauză ca am așteptat să primesc aprobarea concediului, că s-au mișcat foarte greu si tot m-au amânat, că nu lua decât 10 minute să imi confirme cererea, acum bucur de zboruri cu escală la preț dublu
Ghinion. Altceva nu am gasit. Am incercat sa te ajut, dar doar nu voiai sa iti dau site-uri unde ajungea zborul si la 1000 euro
Atunci mai asteapta ca mai apar oferte! Dar in principiu cu cat te aproprii de data plecarii cu atat sunt mai scumpe
Asta ziceam si eu. Mi s-a intamplat cand l-am adus pe tatal biologic din Madrid la Bucuresti. Un bilet la care mama a dat 300 de euro cand putea sa il ia cu 100 euro lejer. Asta e acum. Oferte mai apar, dar din ce in ce mai scumpe. Zi mersi ca am gasit si la 200 euro, ca o sa ajunga la 800 chiar 1200 euro
Păi nu garantează nimeni fata la bilet mai scump
Dar merită să speri