Poti foarte bine sa pui parola pe calculator: Start->Control Panel->User Accounts->si apare numele calculatorului tau-> dai click pe el->si ti apar mai multe optiuni alegi Create password si gata
sau o a doua varianta ar fi sa iti faci folderul cu poze sau ce vrei tu sa nu vada, invizibil
so: Start-. Control Panel->Folder Options-> View-> Hidden Files and Folders->Do not shw hidden files and folders si gata
te duci la folderul respectiv din D apoi si dai click dreapta apoi Proprieties si vezi jos o optiune < Attributes> si dai Hidden si gata
ca sa ti vezi folderul dai din nou start control pannel, exact cum am dat ca sa faci folderele invizibile numai ca o sa bifezi < show hidden files and folders>
bafta!
Parola habar nu am cum se pune dar eu le-as pune pe invisible sau cum se zice...as face folderul sa nu mai fie vizibil
Variantele lui @ghem, sunt sigure doar pentru useri neavizati. Eu as sugera macar sa le arhivezi sub parola, dar ideal sa faci cum spune zoombe. O alta varianta e sa le grupezi si sa le trimiti pe un mail de yahoo. Le stochezi astfel online si le poti accesa oricand de oriunde.
Nu iti recomand sa pui parola. Daca sunt poze intime poti sa le scrii pe un cd si sa le stergi de pe calc. Dar trebuie sa iei atitudine fata de persoana respectiva, nu e normal ce face.
Da mai bine spune cine esti apoi iti spun si eu ce te intereseaza pe tine dar nu numai atat trebuie sa aflu si eu ceva ce trebuie sa aflu si eu ceva dar nu numai atat tot trebuie sa aflu pentru ca eu sunt tocmai aici la unchiul meu si ma cert cu baieti ca nu ma lasa sati scriu ceva adica acest lucru dar mai antai trebuie sa mi spui si myie ce ma intereseaza cel mai tare si pe mine ceva despre tine.eu ma numesc dinu nicoleta am 11 ani sunt clasa a 5.
MULTUMESC TUTUROR PENTRU SFATURI....AM DAT SI CALIFICATIVELE...AM FACUT FISIER INVIZIBIL INSA AM INCARCAT "C"( PENTRU CA ACEST FISIER ESTE PE DESKTOP), EXISTA VREO MODALITATE SA-L PUN INVIZIBIL IN "D"?
Antonia23K întreabă: