| Andra_9083 a întrebat:

Am o colega care e draguta dar ma enerveaza cand imi ia din ce mananc si nu stiu cum sa ii spun sa nu mai ia. Ce imi recomandati? raspunsul cel mai folositor are funda.

Răspuns Câştigător
| CristinaCriss001 a răspuns:

De fapt, ca sa iti fie tie usor si sa nu o jignesti nici pe ea sau mai bine spus sa nu se simta jignita ai putea sa faci glume gen. "Mda, se zice te rog frumos (atunci cand iti ia din mancare)" iar apoi sa incepi sa razi pentru a ii arata ca era o gluma, cu timpul ea iti va zice mereu te rog frumos sau ceva gen "imi permiti?" numai sa intre in joc, iar apoi va prinde asta ca pe un obicei. Incearca sa vezi daca functioneaza. De exemplu la mine cand sar toti pe mancarea mea le zic "Usoooor ca nu sunt cantina" big grin Fiecare cum vrea, cum ii e mai usor si se simte in largul lui.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o colega care face la fel, cand mananc nu ma duc in apropierea ei ca sa nu faca asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii spui calm si pe fata ca te deranjeaza cand iti ia din mancare

| ÐaÍÍÍa a răspuns:

Pai...spune`i (asa mai politicos) sa`si ceara voie daca tot vrea sa manance
sau spune-i ca ii dai (doar daca vrei), numa`i sa`si ceara voietongue
funda?

| Noctzia a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca nu ai altceva de mancare la tine si ca iti e foame si ca ar putea sa isi faca si ea un sanvis (nu stiu daca am scris bine) la ea sau sa isi ia bani si isi cumepere ceva de la magazin.

| EllaEllii a răspuns:

Si eu mai am astfel de colegi, dar eu le zic ca e mancarea mea si nu vreau sa le dau (sau le mai zic ca ii spun dirigintei);-). Bafta!

| vyutsuu a răspuns:

Pai iti recomant sa.i spui in fata cu calm.''nu te supara.dar chiar ma enerveaza faptul ca imi iei din mancarea mea, data viitoare te rog sa imi ceri voie. fara suparare".cam asa ceva... fundA?