Iati draga inima in dinti si spune-i ceea ce ai pe suflet, fiecare are dreptul la replica asa ca zii ceea ce ne-ai spus si noua si ca tu nu esti obligata sa-i asculti ei slujbele de pocainta, fiecare trebuie sa-si respecte religia sa, dar intr-un mod cat mai personal, nu trebuie sa auda toata lumea(zic asa datorita faptului ca nu toate din camera nu sinteti de aceeasi religie), deci fiecare sa asculte pentru el, slujbele, predicile si tot restul.Iti doresc multa bafta si noroc.
Spune-i ca atata timp cat tu ii respecti credinta, sa ti-o respecte si ea pe a ta. Credinta se manifesta fanatic intr-o biserica si nu intr-un apartament. Ca trebuie sa iti respecte spatiul intim si ca nu trebuie sa te agaseze; ca si tie iti place Metallica, dar nu o innebunesti si nu ii impui placerile tale. Si mai spune-i ca respectul sine se vede in respectul pentru altii.
Iti zic eu mai simplu cum faci. Cand nu este acasa iei o striata spargi boxele din casa casetofon tot ce scoate sunet. Daca iti comenteaza ceva 2 pumni in freza si vreo 3 striate pe spinare. Glumeam spune-i frumos sa inteleaga ca tu nu esti obligata sa asculti ***-urile ei si ca ai si tu nevoie de liniste. Daca nu te intelege treci neaparat la prima metoda fara frica.
Scorpio89-gata, te-ai realizat.auzi,iti cumpara robert un audi, si unde mai puyi ca iti face deosebita onoare de a te include in haremul lui.
T duci si ii zici in fata ca te deranjeaza...stiu cum e... bunica mea era de la penticostali.si era grav... dca ramaneam in casa...imi plesneau urechile
Si eu am avut o colega pocaita care incerca sa ma faca sa cred in Isus si i-am zis ca nu vreau si ca ma doare undeva de Isus al lor si de credinta lor, si n-a mai vorbit cu mine. Faza e ca stateam si cu ea in banca, era de-aia tocilara care nu copia de frica Domnului, si de fiecare data cand era vorba de ceva, ea neaparat tinea sa mentioneze de principile ei biblice. Plus ca nu fuma, nu bea, nu venea la nici un chef, la nicio zi de nastere, si pe noi ne chema la intrunirile lor cu biserica. Cativa colegi au si vrut s-o bata. Ar fi fost bine sa-i aplice o sfanta corectie, dar nici chiar s-o bata. In fine, daca chiar te enerveaza colega ta penticostala, da-i jet si n-o mai baga in seama...
Oooof! Grea situatie! Ar trebui dupa parerea mea sa vorbesti deschis cu ea... Din pacate nu consider ca o face pur si simplu... astia au tot felul de metode de atras lumea, probabil se gandeste ca te face curioasa, si apoi gata! Te ameteste putin de cap, de indoctrineaza, de iti schimbi religia sau mai stiu eu... Spune-i ca te deranjeaza, si sa va respectati un pic. Nu neaparat sa isi tina tot timpul castile in urechi, dar nici sa te deranjeze pe tine. Explica-i ca tu deja ai tot rabdat si asteptat, si de-asta vrei sa incerce o schimbare, nu doar tu sa stai cu castile pe urechi, sa nu o mai auzi pe ea. Daca vezi ca nu vrea, sau nu functioneaza, atunci nu iti mai ramane decat sa zbieri si tu pe limba ta ( dance, pop, manele, sau populara! ), sau sa canti Prohodul care are vreo 50 de strofe, sa vezi ce zice, sau ce face... Ultima, dar ultima solutie este sa iti gasesti o alta camera, si un partener de camera pe masura fetei cu pricina! Bafta!
Cata rabdare poti sa ai! Eu in locul tau ii aruncam televizorul sau radioul pe fereastra sau pe pocaita
Ha ha ha ha, Scorpio89, ce tare esti Ti-ai atras nenorocirea asupra ta, vei fi osindita la chinuri vesnice, ura si blesteme or sa cada pe capsorul tau, ha ha ha. Fugi cit mai ai timp, cine s-a luat de pocaiti a fost strivit. I-au sarit toti in cap O sa ploua cu stupide asupra ta
Eu am avut un fan Florin salam drept coleg, si nu intelegea ca ma enerveaza asa ca i-am turnat apa in casetofon cum spune Aliosa6 si-a mers, el credea ca-i de la ploaie ca-l tinuse in geam, apoi asculta pe telefon la casti si se auzea tare si cand s-a dus la WC i-am intepat firele de la casti si nu mai mergeau apoi asculta muzica la difuzorul telefonului si ma enervam cand auzeam vocea aia ragusita si melodiile alea de jaleee a lu' salam si nu vroia sa lase mai incet si cand m-am dus nervos sa-l omor de nervi si-a infipt mana in parul meu sincer, m-a apucat de par si mi-a rupt o gramazime de fire din cap, si aveam parul ff scurt, nu-nteleg cum a reusit sa ma apuce, deci e adevarat ca daca vrei poti i-am tras o bataie de-am crezut ca nu se mai ridica, daca ajungeti in situatia noastra sa-ti pui inainte o caciula pe cap, iti spun din experienta, doare
Rusupaul1991 întreabă: