| mihagem a întrebat:

Am o imprimanta smart base 700 canon si de aseara nu mai pot face nimic la ea.am vrut sa scot ceva la imprimanta si nu ma mai lasat imi apare un beculetz acolo si pe ecranul ei imi zice check printer, press resume key ##334, nu stiu ce are asa dintr-o data ca doar am lucrat cu ea si a mers foarte bine, am inchis-o, am apasat pe beculetele alea dar nimic si cand am deschis-o nu a mai facut turul ala al ei adica nu se mai aude chestia aia cum ca ar umbla tusuriel pe sinele alea. daca intelegeti?
ce s-a putut intampla? si cand vreau sa scot imi apare Collecting printer status.va rog mult de tot sa ma ajutati! imi trebuie urgent!

3 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Mai intai scoate cablul USB si inchide imprimanta, apoi pune din nou cablul USB in portul USB.

| elenahd a răspuns:

Solutia cea mai buna e sa duci imprimanta la un puct de reparat calculatoare si sa le explici despre ce este vorba cu siguranta ei te vor ajuta mult mai rapid si mult mai eficace daca intr-adevar iti trebuie urgent imprimanta...decat sa stai sa astepti doar doar vei primi un raspuns care sa fie competent.

| mihagem explică:

Cand aprind imprimanta nu mai face turul ala al e. e pot sa fa. i im scrie eroare cartus.ar nu stiu cum sa le scott ca nu mai ies la suprafata.