| Xpert2000 a întrebat:

Am o intrabre... daca te plimbi cu un scuter printr-un sat si te prinde politia ca nu ai placute de inmatriculare, care e cea mai buna scuza?big grin

6 răspunsuri:
| herbals a răspuns:

Ce scuza sa gasesti?laughing Lea furat cineva si ma duceam sa il inscriu acum. Dar ai cursul de legislatie ca sa poti conduce scuterul?

| Xpert2000 explică (pentru herbals):

Am acte la el numai ca nu am rabdare si timp pana il imatriculez...nu imi trebuie niciun curs nici 60km/h nu cred ca prinde!

| Pimpux a răspuns (pentru Xpert2000):

Cum poti conduce un vehicul neimatriculat pe drumurile publice? tu ai idee la ce te expui, asa putin macar?!?!?!

| suntserios a răspuns (pentru Xpert2000):

Nu conteaza ca nu prinde 60 km, tot iti trebuie curs de legislatie, ba chiar mai mult de la anul o sa iti trebuiasca si carnet.

nu exista scuza ca circuli cu un vehicul neinmatriculat. Asta inseamna infactiune si se pedepseste cu inchisoare intre 1 si 3 ani.

| Xpert2000 explică (pentru Pimpux):

Pe un prieten la prins si nu i-a facut nimic i-a spus politistului ca beabia la cumparat si trebuie sa-l imatriculeze:laughing

| herbals a răspuns (pentru Xpert2000):

Cum sa nu trebuiasca sa ai un curs de legislatie? Pentru a conduce un scuter iti trebuie sa faci un curs de legislatie. Doar nu-i bicicleta. Eu zic sa nu te risti sa mergi cu el asa, ceea ce faci tu acum este o infractiune.