anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare cat se poate de serioasa...ce se va intampla maine? Am auzit ca vine Sfarsitul Lumii, dar nu mai stiu ce sa cred.Cu ce e diferita predictia asta este ca este facuta de Grigorio Rasputin, in niste anii in care nu erau atatea minciunii si prostii.Si apoi NASA confirma.Ar trebui sa intru in panica? Voi ce credeti despre asta?

Răspuns Câştigător
| anonimaM a răspuns:

Nu este adevarat, dar in seara asta afost o furtuna solara cu plasma si radiatii care pot afecta unele aparate electronice, cel mai probabil gps-urile si radio-urile happy

6 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Pai de-aia am zis ca nu stiu ce sa mai cred.

| svartirhimnar a răspuns:

Nu-mi vine să cred că încă mai sunt idioţi care să creadă tot ce aud.

| KMaddieK a răspuns:

Nu vine, nimeni nu stie cand va veni, stai linistit/a.

| MădălinaDinu a răspuns:

Sfarsitu lumii nu va fi niciodatawinking Sunt numai vorbe de 2 bani care circula ca s-a speriat lumea -.-" si in 2000 au zis ca vine sfarsitu lumiwinking Dar iata ca suntem tot aici confused un Sfat:nu intra in panicawinking sunt doar porcarii tongue

| TheTelemea a răspuns:

Grigorio Rasputin. Sa nu-i mai crezi p-aia ca spun numai minciuni la televizor si pe net si la radio. Sfatul meu: intra in panica.

| Andr3i09 a răspuns:

Stai calm, maine va vi o zi cat se poate de normala. Daca ai observat de multi ani se spune ca va veni sfarsitul lumii.Asa cum a venit in 21 decembrie va veni si maine.

Întrebări similare