| Sergiu0709 a întrebat:

Am o intrebare, cum pot sa stiu daca am un colet pus pe numele meu (sa sun la datele de contact sa intreb) Fan Curier?
Deoarece teoretic ar fi trebuit sa am colet (de la o persoana fizica), acel om nu raspunde si nu stiu daca vine coletul.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De unde sti ca acela a folosit taman FanCurier?
Sunt vreo 20 de firme de curierat, de unde stii tu cu care s-a trimis pachetul, mai ales ca nu esti sigur ca a fost trimis, nu ai cum sa-l verifici.
Pare ca ai luat teapa, odata vanzatorul nu-ti raspunde la mesaje.

| Sergiu0709 explică (pentru Violleta2022):

Pai sa va zic dacă tot începeți asa
Persoana respectiva mi-a zis ca îl pune la fan curier (cică la pus) dar de atunci nu răspunde

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sergiu0709):

Atunci asteapta, ca te va contacta curierul care l-a preluat.

| helpforyou a răspuns:

Daca ai acest cod AWB il poti urmari.

| Sergiu0709 explică (pentru helpforyou):

Nu am

| helpforyou a răspuns (pentru Sergiu0709):

Hei, atunci doar sa suni la FanCurier.

| Anonimul151 a răspuns:

Poți încerca să suni și sa întrebi dacă ai un colet pe numele tău, dar posibil să nu te găsească în baza de date dacă n ai un awb.

Ai plătit acel colet? Dacă nu, atunci e posibil să vină sau să nu.

Cand ai vorbit cu acea persoană care a zis că îl trimite coletul, au trecut câteva zile? De obicei poate dura pana la 10 zile livrarea unui colet.

| Sergiu0709 explică (pentru Anonimul151):

Luni la dus la curier marți cum nu a fost zi de munca de miercuri deci de 4 zile

| Anonimul151 a răspuns (pentru Sergiu0709):

Curierii cu siguranță au lucrat și marți. Cel mai probabil, ori nu l a trimis ori va mai dura livrarea.

Mai încearcă să contactezi vânzătorul.

| Sergiu0709 explică (pentru Anonimul151):

Mi-a raspuns vazatorul si a zis ca nu a plecat din sediu inca

| Anonimul151 a răspuns (pentru Sergiu0709):

Ar trebui să îi ceri vânzătorului AWB-ul, și atunci vei știi sigur dacă ai un colet pe numele tău. Și vei putea cere mai multe detalii firmei de curierat în cazul în care vei vrea acest lucru.