Salut! In mod sigur cineva se joaca, hai sa spunem asa, cu tine! Iti bifeaza sub intrebare, obscen, irelevant, neinteligibil sau spam!
O seara buna si.rabdare! pa, pa!
O fi o eroare a site-ului, ca daca nu ai pus o intrebare care incalca regulamentul site-ului, atunci nu ar trebui sa fie refuzata. Fa o plangere adminului site-ului prin intermediul "Contact".
Fetita mamii, m-am uitat la profilul tau si din cate intrebari ai pus(multe in legatura cu pisicutele la care si eu ti-am raspuns), doar una a foat refuzata pentru ca iti faceai tema la geometrie pe sit, si acest lucru este interzis de politica sitului.
Orice utilizator care îţi raportează o întrebare, aceasta dispare de pe site. Şi eu dacă m-aş apuca acum să-ţi raportez întrebările, ar dispărea toate de pe site, la fel şi tu dacă te-ai apuca să faci acelaşi lucru. Aşadar este o foarte mare libertate cu raportatul întrebărilor, şi mulţi profită de lucrul ăsta şi raportează tot ce prind, chiar dacă majoritatea întrebărilor sunt ok.
Ti-au fost refuzate intrebarile care nu respecta regulamentul, cele mai multe fiind teme sau intrebari legate de regulamentul TPU (pe care ai putea sa-l citesti si singura, urmand linkurile din partea de jos a paginii).
Nu scrie cu litere mari. nu folosi cuvinte obscene. vulgare. citeste regulamentul daca indeplinesti conditiile atunci [RALUCA te poate ajuta ] pa
NitaLoredanaFlorentina întreabă: