Byutzza nu mai merge nimanui... am auzit multe ca nu va mai merge decol dar nu stiu ce sa zic. probabil isi va revenii. mie nu imi mai merge de aproximativ o luna...
Si mie mi se intampla la fel...incearca sa mai stai o perioada de timp si apoi sa-ti schimbi tara si vei putea face credite
Prosti mai sunteti. off deci biutza nu te lua dupa prostii astia si ascultama deci lasa-l pe mafia ca nici mie nu-mi mai merge in fiecare zi intra pe www.freecreditsimvu.com inregistreazate pe myyearbook fa-ti cont da la exchange siti da 500 credite pe zi sau uite un hack: 1. Fa-ti nitje conturi false pe imvu 2. Apoi fa-ti pe toate cont pe myyearbook 3. acolo o sa te puna sa scrii emailul de la contul asta fals cand dai la exchange dar tu o sa scrii emailulul de la contul tau si parola :d sau se mai poate sin aceste moduri fa-ti cont pe facebook intra pe refer people scrie si u un email dar dupa el scrii yopmail de ex. ghgvgfgvf@yopmail.com si la nume scrii ceva apoi intri pe www. yopmail.com si la checbook scrii emailul fara @bla bla.com asa apoi o sa-ti apara bla bla bla... is your friend dai la yes apoi iti apare sa faci cont vezi la num avatarului sa scrii ceai scris la nume la refer people asa dupa ce-ai facut contul rogi pe cine sati intre pe contul ala si sa-ti dea cchat de 8 ori la primul chat; 500 credite la al doile:100 si la al treilea: 1. 500 credie...simplu nu? funda uite ca totusi eu te-am ajutat? plzzz
Scz nu mi so trimis raspunsul uitate la profilul meu adauga-ma ca prieten si uitate la raspunsurile mele vezi ca eu tiam trimis respuns la intrebarea ta cum faci bagdes in imvu sut andrascumpik
Forevăr întreabă: