Eu deja sunt scarbit de acest subiect si inca mai sunt multe zile pana cand se termina circul asta, conteaza parlamentarele cel mai mult, deja ciolanu a facut alianta PSD - USR – PNL – UDMR, nu va mai ingrijorati atat ca de psd nu scapati niciodata
https://www.digi24.ro/......ta-3022037
S-a mai pus de cateva ori intrebare asta azi. Mai toata lumea pe aici (surprinzator) o voteaza pe Lasconi.
Si de ce? Pentru ca desi sunt conservator, i-am citit pe Vikernes, Qutb, Kaczynschi, Evola si Donovan. Recunosc foarte usor stilul in care extremistii radicali isi scriu cartile, iar "Marea Renastere: Iesirea din Matrix" e aproape identica cu lucrarile celor mentionati anterior. Ce face totusi cartea lui Georgescu sa fie diferita de restul este ca e si plina de contradictii. Vikerness e mereu anti globalism; Qutb e mereu anti cultura non islamica; Kaczynschi e mereu anti urbanism; Evola e mereu anti modernism; Donovan e mereu anti egalitate intre sexe. Georgescu sare de la o idee la alta si se contrazice singur din trei in trei paragrafe.
Din moment ce a zis ca vrea sa închidă o grămadă de magazine fast food restaurante și altele, având în vedere ca nimeni nu îl știa, a venit pur și simplu de pe tiktok, și aș putea spune că s-a cam folosit de tiktok ca să ajungă aici. El a specificat de armata obligatorie. Nu mi se pare normal sa fi obligat sa faci armata, pe aia o face și cine vrea. Adică dacă eu nu vreau sa fac armata ma baga la răcoare? În acest caz, ce drepturi mai are omul la propria viata când altcineva i-a decizi privind alte vieți?
Si noi am facut armata obligatorie si de la care n-a murit nimeni (eventual de prostie).
Deja mai multe tari vest europene doresc sa introduca armata obligatorie, ca pregatire.