Nu trebuie sa te formalizezi, pestele se poate manca foarte bine si cu tacamuri obisnuite sau trebuie neaparat sa mananci cu tacamurile speciale ca sa nu rada de tine fitzosii cu care iei masa la restaurant...si inca ceva...nu este o gluma...asculta cu suna cei 3 p "puiul, pestele si puta/se manaca cu manutza"/
Uitasem ...insa trebuie sa ai alaturi si un bol cu apa in care sa te speli dupa ce ai savurat mancarea.
Exerseaza acasa.Sunt ocazii cand trebuie sa mananci pestele cu tacamul special. Daca nu reusesti, gusta putin din el si renunta.Iti vei satisface acasa pofta de peste pe saturate.
Cel mai bun truc este sa te uiti la ceilalti cum o fac si sa incerci. Nu te pierde cu firea daca nu poti din prima. Data viitoare va fi mai bine.
Foloseste tacimurile pentru peste ca; cega, somn, pastrav e. t. c care nu au oase si este foarte simplu, nu minca peste cu oase.
Am patit-o si eu odata!
Eram la o nunta numai cu fitosi si cand am vazut tacamurile de peste (ca pestele nici nu am vrut sa-l mai vad in acel moment) m-am inverzit. Eu mananc pestele numai cu mana pentru ca imi este frica sa nu-mi ramana un os in gat, asa ca va inchipuiti ce a fost pe mine dar, am fost salvata pentru ca era file pane si am facut fata cu brio
Altfel, eram hotarat sa refuz pe motiv ca nu-mi prieste peste - ca fac alergie