| AcidCuSange a întrebat:

Am o mare problema friends...Am pierdut cartea noua de matematica. Dar nu asta e faza, nu trebuie sa o dau la profesor la sfarsitul anului.Ma enerveaza faptul ca am dat si 10 lei pe ea, si acum sa imi iau alta.Am cautat-o cam peste tot prin casa:pe sub pat, in birou, in biblioteca, dar chiar peste tot.Credeti ca ar putea sa fi ramas la scoala? Va rog calmati-ma si ziceti-mi unde ar putea fi, adica in ultimul loc in care as cauta? Ma rog, ziceti si voi acolo niste locuri ale casei unde ar putea fi, dau funda unde o gasesc.Va implor ca imi pare rau de cartea aia mai ales ca profu' meu o sa ma omoare ca am pierdut cartea pentru ca acum nu mai pot comanda una! Dati-mi idei!

Răspuns Câştigător
| deea98 a răspuns:

Pff...caut-o prin birou, poate s-a amestecat printre celelalte carti.
Sau poate ti-a luat-o un/o coleg/a in gluma, ori din greseala. Si mie mi s-a intamplat in vacanta de Craciun cu caietul de bio. L-am cautat prin toata casa, iar luni mi l-a dat un coleg, ca cica l-a bagat in ghiozdanul lui din greseala.
La cata importanta ii acord eu cartii de mate nu m-as mira daca ar fi dupa in dulap:]].

Linisteste-te! Daca nu o gasesti nicaieri, cu siguranta e la scoala.:]

4 răspunsuri:
| deux a răspuns:

Prin bucatarie, intr-un alt ghiozdan, unde tii caietele poate ai facut exercitii si ai pus-o cu, caietele.

| vikloth a răspuns:

Iti dau un sfat. fura cartea de la alta colega si ai scapat de griji.
uneori trebuie sa fi egoist ca sa scapi de probleme
poate ai pe cineva in clasa pe care vrei sa te razbuni, asa ca o poti incarca pe ea cu aceasta povara laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauto in geanta laughing glumeam de obicei ele suntin oltimul loc in care leai lasat sau daca nu ai lasat-o pe undeva

| OmuVerde a răspuns:

Te inveti minte. copiezi tema de la alti colegi care nu-s imprastiati (daca ai asa ceva) si treci mai departe!