| Silvia a întrebat:

Am o mica nelamurire...De ce atunci cand dau un raspuns nu intotdeauna apare o singura data[asa cum ar fi normal] si de cele mai multe ori raspunsurile mele apar de 2 sau 3 ori? Eu nu trimit raspunsul de mai multe ori, ci doar o datathinking
[mi se pare ciudat ca cel care a pus intrebarea sa vada de 3 ori acelasi raspuns:-s]

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Crezi ca esti singura? Si mie mi se mai intampla, ultima vreme observ ca mai rar. E o problema tehnica de la site. thinking

11 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Cand iti apare meniul de Doresc sa Public/Doresc sa Editez, apesi cumva pe space ca sa-l publici? happy
Shin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am patit si eu de cateva ori.nu stiu cauza straight face

| Silvia explică:

Nu,@shin, folosesc mouse`ul...
Asta e...

daniela
| daniela a răspuns:

Pentru ca administratorul este greu sa le verifice pe toate imediat asa ca... trebuie sa astepti si sa stai la rand.

Shin
| Shin a răspuns:

@silvia, si mie mi se intampal de foarte multe ori, nu-ti face probleme. Doar ca atunci cand apasam pe space ca sa nu mai pun mana pe mouse, se posta de 2 ori... Ca de ex, acum tongue
Shin

Shin
| Shin a răspuns:

@silvia, si mie mi se intampal de foarte multe ori, nu-ti face probleme. Doar ca atunci cand apasam pe space ca sa nu mai pun mana pe mouse, se posta de 2 ori... Ca de ex, acum tongue
Shin

| Silvia explică:

Ahalaughing
Interesantthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incercam ce spune Shin laughing
Daca folosesti mouse'ul ai grija sa nu apesi de mai multe ori pe "raspunde".

| adi a răspuns:

E o broblema de la browser, incearca sa folosesti alt browser de internet.