| Lamasanu a întrebat:

Am o mică povestioară.
Am primit astăzi un "Cadou", un "Bidon" de 5 Litri de Vin.
Am vrut să beau o cana, dar are gust de "pipi", și nici gând de alcool.
L-am sunat pe cel de la care am Vinul, și l-am întrebat de ce e așa Vinul?
Și a spus că, ca să (între), alcool în Vin, trebuie să în Fierb, și după, când beau, va avea alt gust, dar și alcool.
Am 2 întrebări.
1. Cum Fierb Vinul?
2. E Adevărat că sunt unele Vinuri de casă care nu au Alcool și gust nașpa, dacă nu îl Fierbi, și după are Alcool?
Ofer Funda.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Alcoolul nu "intra" in vin prin fierbere. big grin
Alcoolul din vin se produce prin fermentarea mustului (sucul presat din struguri).
Daca are gust naspa, toarna "vinul" in canal, spala bine si pastreaza bidonul (macar sa te alegi cu ceva din "cadou"winking ).

| Lamasanu explică (pentru Bula):

Dar totuși care e secretul, de atunci când îl fierb mă îmbăt. Și când îl beau așa, vomit (chiar am vărsat)

| Bula a răspuns (pentru Lamasanu):

Cine stie, ce contine?
Arunca-l!

2 răspunsuri: