| ViorelS a întrebat:

Am o mica problemabig grin si c-am ciudata oare'cum. obisnuiesc sa gandesc negativist si chestia "tare" este ca atunci cand gandesc sau visez negativ chiar se intampla, mai devreme sau mai tarziu.Si atunci cand"gandesc sau visez" pozitiv ori nu se intampla ori se intampla chiar opusul.chestia o are si mama, dar se intampla exat ce se gandeste sau viseaza.este de rau, sau e geneticbig grin.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sincer sa fiu sunt chestii ce intampinam in viata chiar daca gandim povitiv ni se intampla opusul sau in unele cazuri gandim negativ si ne iese totul bine, daca dai de greu si gandesti negativ nu mai gandi asa si spune: lasa ca trece si totul va fi bine.

5 răspunsuri:
| BogdanPunct a răspuns:

Nu este nici rau, nici genetic.
doar tu esti putin paranoichappy
si totusi, fiti mai optimisti fratilorhappy
sa mai existe si romani fericiti!

| AmandytaErhan a răspuns:

Ai privit filmul,, secret" e si normal sa se intample asa daca tu vrei sa gandesti asa! te miri? da, e adevarat tu vrei sa te gandesti asa. cred ca ai nevoie de un pic de hrana pentru creier si ar trebui sa mai mergi la evenimente, olimpiade, concerte...crede-ma o sa ajute! daca ajuta inseamna ca nu e ceva neobisnuit dar daca crezi ca ai vreun,, dar" atunci poti continua sa crezi in asta...dar prima incearca hrana pentru creier oricum te va ajuta cu ceva!

| CoolSaku a răspuns:

Cred ca e genetic si e prea tare ca sa fie adevarat. Tu chiar ai puteri supranaturale. Ai fi mai cautat decat tigancile care ghicesc in carti

| Ioana_6970 a răspuns:

Bai si mie mi se intampla exact la fel.aici este vorba de cat de mult crezi in ceea ce gandesti si spui.De exemplu daca e sa fie o persoana in pericol si tu spui: totul o sa fie foarte bine desi.stii sigur ca nu e asa.Se intampla ca atunci cand gandesti pozitiv si spui,, o sa iau 10 in test'' atunci creierul,, retine'' faptul ca tu vrei aceasta nota si tu cu mana ta faci in asa fel incxat sa o iei mai ales daca te gandesti tot timpul la asta.E imposibil ca atunci cand iti doresti 10 sa nu faci ceva sa iei aceasta nota.sau daca nu spui,, imi doresc aceasta nota ''si nu inveti.iar daca nu ai invatat tu spui in gand,, bai nu o sa iau nota 10 sigur ca nu am invatat '' desi tu spui tuturor ca ai sa iei 10 atunci nu ai sa iei.Pentru ca nu ai invatat si ai pe contiinta faptul ca nu ai sa iei 10. Te-am zapacit de totlaughing Trebuie sa stii ca pentru a gandi pozitiv trebuie sa crezi mult in asta si sa faci tot posibilul sa iti iasa:*

| Ioana_6970 a răspuns:

Bai si mie mi se intampla exact la fel.aici este vorba de cat de mult crezi in ceea ce gandesti si spui.De exemplu daca e sa fie o persoana in pericol si tu spui: totul o sa fie foarte bine desi.stii sigur ca nu e asa.Se intampla ca atunci cand gandesti pozitiv si spui,, o sa iau 10 in test'' atunci creierul,, retine'' faptul ca tu vrei aceasta nota si tu cu mana ta faci in asa fel incat sa o iei mai ales daca te gandesti tot timpul la asta.E imposibil ca atunci cand iti doresti 10 sa nu faci ceva sa iei aceasta nota.sau daca nu spui,, imi doresc aceasta nota ''si nu inveti.iar daca nu ai invatat tu spui in gand,, bai nu o sa iau nota 10 sigur ca nu am invatat '' desi tu spui tuturor ca ai sa iei 10 atunci nu ai sa iei.Pentru ca nu ai invatat si ai pe contiinta faptul ca nu ai sa iei 10. Te-am zapacit de totlaughing Trebuie sa stii ca pentru a gandi pozitiv trebuie sa crezi mult in asta si sa faci tot posibilul sa iti iasa:*