Nu putem.In fotbalul romanesc daca se mai numeste asa e o mare coruptie.Toti sunt corupti.Majoritatea meciurilor sunt aranjate.Cat timp va fi Mitica Dragomir acolo nu vom straluci.Cat despre Craiova pana nu se duce Mititelu' unde trebuie adica nu la Craiova si pana nu va veni un om capabil sa investeasca, sa aiba rabdare, nu vom ajunge nicaieri.Steaua cu Gigi...no comment.
Nu ai cum sa faci performanta cand titularii tai frecventeaza cluburile de noaptea, fumeaza, consuma alcool si aspira la bani. De la prea multi bani si-au luat-o-n cap.
Nici ambitia si darurirea pe teren nu mai exista, nu mai vezi aceeasi pofta nebuna de joc, de a face performanta, nu mai vezi jucatoul sa puna suflet chiar si intr-o simpla pasa.
Parca lovesc cu greata mingea, parca abia asteapta fluierul de final. Pentru a face performanta e nevoie de ambitie, joc cu sufletul, daruire, e nevoie de profesionalism. Echipa nu poate sta intr-un jucator ca, Chivu, daca toti ar fi ca el am fi mari in fotbal.
Am ajuns sa vorbim chiar si pe net de fotbal?
Suntem cei mai praf la orice. asa suntem noi romanii
Am ajuns unde am ajuns din cauza patronilor corupti care se cred centrul pamantului, din cauza jucatorilor care si-au mutat terenurile de antrenament in cluburi mai nou. Si cand te gamdesti la ce facea Steaua prin Europa cu echipe ca Valencia, Betis Sevilla sau Dinamo Kiev acum 4-5 ani ai crede ca eram cu un deceniu in urma. Atuncea inca mai erau jucatori care jucau pentru. echipa si isi dadeau si sufletul pe teren. Nu putem spune ca jucatorii nostri nu au valoare ( si nu ma refer la "Noul Mutu", "Noul Hagi") sau alti jucatori care nu merita nici o mica comparatie cu Hagi, ci la acei tineri de care nimeni nu stie, pentru. ca nu sunt la echipe mari, la acei copii care s-au nascut cu fotbalul in sange, dar asa vor si ramane daca tara se va baza mereu pe "vedetele" de la nationala. Acum ne ramane doar sa visam la asa ceva, chiar daca este dureros si foarte, foarte trist. Asta e fotbalul romanesc din 2010!
fcb întreabă: