Ok.Este vreun medic veterinar pe site? Sa-i cer parerea?
Si daca nu vrea sa mi-o dea? ce ma fac?
Bună din nou.
Mergi cu pisicuța la cabinet veterinar, să nu aibă vreo boală de piele.
Pa, pa.
Nu poti face nimic, mai ales daca are mult par. crede.ma am incercat orice se poate cu motanul meu si parca din ce in ce mai rau e, zic sa o lasi asa daca te.am ajutata, funda?
Tuturor pisicilor le cade parul, ca si oamenilor si tuturor animalelor cu blana. Daca ii cade in exces o duci la un veterinar sau macar mergi cu ea la o farmacie veterinara, s-ar putea sa-i dea niste injectii sau niste pastile de pus in mancare.
Ar fi de preferat sa ii faci niste analize sa vezi ce are.
Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu.insa am fost la vet, i-am explicat problema si mi-a dat niste vitamine care nu sunt scumpe deloc si pe care pisi le adora; pe langa faptul ca au redus caderea parului, i-au facut blanita lucioasa. apoi, avem un ritual la doi-trei zile:periat temeinic, sters blanita cu servetele speciale si recompensa cu un batonel sticks.inainte sa o castrez lasa par prin casa numai smocuri smocuri...deci,ca o recapitulare: castrat (care oricum trebuie), periat si vitamine...toate la un loc au REDUS caderea parului, insa nu definitiv, profilul pisicii de casa asta fiind : sa produca paguba si par, cum imi place sa-i si spun pisicii mele!
aNdRa_6572 întreabă:
hermina08 întreabă: