| MicheilaMicheluzta a întrebat:

Am o prietena foarte buna. numele ei e carla.si vreau sa-i pun sa imi place baiatul de care ii place ei.credeti ca o sa fim prietene si dupa asta?

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

Sa fi sincera cu ea este un lucru bun dar daca tu sti ca ei ii place si incerci sa fi cu el o s-a cam incalci "codul prieteniei" cum imi place mie sa-i zic. Poate ca o sa mai fiti prietene(depinde de ea) dar eu in locul ei nu te iertam daca incercai sa iesi cu el dar as aprecia faptul ca esti sincera si spui ca iti place acelasi baiat.
Am incercat sa fiu de ajutor(sper ca am fost).

11 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Pune-te-n situatia ei.

| PetreConstanta a răspuns:

Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea prietenei Este un sfat Pe urma o sa-ti vina si tie randul si nu prea o sa - ti placa Este un sfat Sunt destui baieti singuri si pentru tine sa-ti faci si tu prieten

| IancuSilviu a răspuns:

Da dce nu laughing aveti ateleasi gusturi ...deti semanati

Funda

| Florinaaaaaaaa a răspuns:

Bineinteles! nu este o problema sa iti placa de cineva, nu conteaza ca si ea este indragostita de acel baiat, si veti fi prietene sigur dar nu este neaparat sa ii spui nuh? happy

| Claudia_8122 a răspuns:

Depinde de prietena ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta rolling eyes!
In fine...se descurca filozofii cu tine!
P.S. pune de acum inainte intrebarile la categoriile potrivite! Ca asta nu e o informatie utilitara!winking

| maryusGosSu a răspuns:

Sincer eu am o fata pe care n`a mai avut-o nimeni pana acum ...si multi au visat la ea. si prieteni de`ai mei si multi altii... cred ca e cea mai frumoasa, Sigur! fata din Comuna mea. din generatia asta. acum ce-ai vrea sa fac, sa-mii pun pe toti in cap?

| blackdragon_7370 a răspuns:

Daca este o prietena adevarata, va intelege(asa nu inseamna ca se va da frumusel la o parte ca tu sa "il ai pe acel baiat")

| YouAreTheBest a răspuns:

Daca ti-a fost prietena cu adevarat, cred ca va fi! bafta! happy

| simo99 a răspuns:

Si la mine e la fel,doar ca eu i-am spus(daca suntem prietene macar sa nu avem secrete) si mi-a spus si ea si inca ne intelegem de minune,nu suntem suparate, chiar daca stim adevarul.dar depinde si de atitudinea fiecarei persoana, poate la tine o sa fie altfel...

| vitalie_3262 a răspuns:

Eu cred ca nuveti mai fi prietene...