Eu cred ca nu ar trebui sa urasti pe nimeni. Ura e un sentiment urat, care te inraieste si te urateste.
Din relatia descrisa, care cu care este prietena, caci dupa cite ma duce pe mine capul, intre prieteni, prin definitie nu exista acest sentiment - de ura -?
Pai si cine a zis ca esti obligata sa o placi...incearca sa nu intri f mult in contact cu ea si daca e ceva sa nu o ataci(verbal ma refer)...zambeste larg si incearca sa pari drguta
Buna, incearca sa vb cu ea sa o cunosti mai bine, pentru ca daca e pr cu prietena ta, poate te poti intelege si cu ea, cine stie? dar nu ai de ce sa o urasti si ea e om si nu trebuie sa fi uracioasa, te pup, ceao!
Daca nu o suporti pe prietena prietenei tale insamna ca nu ai nimic in comun nici cu prietena ta atata timp cat are o prietena cu un caracter pe care nu-l accepti.
Incearca sa nu ai prea multe tangente cu ea.
Dar de ce o urasti? Ai incercat sa o cunosti? Sau esti putin geloasa ca prietena ta mai are o alta prietena?
Si mie m-i s-a intamplat acelasi lucru...intre timp prietena prietenei mele s-a dovedit a nu-i fi prietena...si a ramas numai a mea... poate ca e ura dar e si egoism ...cred ca ar trebui sa lasi timpul sa lamureasca lucrurile