Întrebare recomandată | iseenochanges a întrebat:

Am o problema,am platit prima taxa la facultate prin septembrie,iar contractul s a facut de abia acum,in contract imi cere data si nrr. chitantei insa chitanta s a deteriorat si nu se mai intelege nimic, pot sa ma duc la casierie sa mi furnizeze informatiile astea doua?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te rog să respecți categoria.
Pentru ce ai primit chitanță? Ca să argumentezi cu ea!
Mergi și la caserie dar vei întâmpina probleme. Cotorul chitanțierului nu poate fi ușor pus la dispoziție.
Pa, pa.

| mixxjim a răspuns:

Poti sa mergi la casierie, ar fi foarte bine sa stii data in care ai platit, sa nu fie nevoita casiera sa caute in 15 chitantiere de pe luna septembrie, ca atunci s-ar putea sa nu fie asa de dispusa sa te ajute. Poate stii vreun coleg care a platit cam odata cu tine, putin inainte sau dupa, te poti orienta dupa nr. lor sa-i spui casierei. Cu cat ii va fi mai usor sa caute, cu atat va fi mai dispusa sa te ajute.

| LolaLollita a răspuns:

Mergi la casierie, alta varianta nu vadhappy

Răspuns utilizator avertizat
| LolaLollita a răspuns (pentru iseenochanges):

Ma bucurhappy in sensul ca e bine ca ai rezolvat

| LIN2010 a răspuns:

Nu-ti va fi usor, dar este singurul loc de unde poti obtine aceste date. Probabil s-au mai notat si pe dosarul de inscriere, vezi la secretariat.Succes

| MrSoapte a răspuns:

Daca nu poti obtine un duplicat, mergi la un notar...

| MrSoapte a răspuns (pentru iseenochanges):

La notar, ai posibilitatea sa dai declaratie pe propria raspundere, cu privire la pierderea anumitor documente! Si cu documentul eliberat de notar, mergi acolo unde vroiai sa folosesti actul pierdut. In cazul de fata, chitanta!