| elenac a întrebat:

Am o problema, am stat cu un baiat 4 ani, de 1 luna jumate m-am despartit de el si sunt cu altcineva...acum fostul ma urmareste se invarte cu masina de dimineata pana seara prin fata blocului,imi trimite mesaje jignitoare, m-a ameninta ca imi va face numai rau..am schimbat numarul de telefon, e 1 luna de cand nu ne-am mai intalnit fata-n fata dar el tot continua sa dea ocol blocului.ce sa fac?!

8 răspunsuri:
| DenisaMetal a răspuns:

Poate mai tine la tine si de aia te urmareste, 4 ani nu e 4 luni vorbind metaforic.Nu baga inseama chestile astea cu amenintarile fi puternic. Dar daca ti-ai gasit alt baiat si te iubeste cu siguranta el vei uita pe fostul. Iti doresc sa fi puternica si plina de binecuvantare!

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Poate daca l-ai denunta la politie s-ar potoli. Cateodata este nevoie sa parcurgi la solutii extreme pentru a rezolva o situatie. Actioneaza cu sange-rece, nu te lasa dusa de val daca iti pierzi rabdarea.

| AllyTudy17 a răspuns:

Pai intalnestete si tu cu el explica-i ca nu mai vrei sa fie nimic intre voi. Spun-i sa te lasa in pace pentru ca tu esti cu altcineva in momentul de fata daca sa ramaneti amici sau ma rog cum zici si tu, dar cel mai important e sa te intalnesti cu el si sa vorbiti fata in fata ca prin telefon si pe messenger toti de dau mari si tari si efapt in fata nu stiu ce sa mai zic. Eu asa cred ca este bine sa te vezi cu el si sa discutati si sa-i explici sa te lase in pace happy

| elenac explică (pentru AllyTudy17):

De 2 ori am vorbit cu el dar el o tine mult si bine ca trebuie sa fiu cu el!

| AllyTudy17 a răspuns (pentru elenac):

Tu ai spus ca esti cu altcineva da? Vorbeste cu el si spune-i ca vrei sa-i intinzi o capcana fostului. "te impaci cu el " stai vreo 3 zile si dupa vorbesti cu o amica sa se dea la el si sa ajunga sa se combine cu ea. Si dupa tu sa-i prinzi cica si dupa ii spui ca vrei sa te desparti de el pentru ca l-ai vazut cu alta. Ce zici?:devil)

| elenac explică (pentru AllyTudy17):

Daca ar fi asa usor precum spuilaughing))

| AllyTudy17 a răspuns (pentru elenac):

laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor)) apropo da-mi si mie un mesaj cu id`ul tau daca vrei happy:*

| Lexuletz a răspuns:

Daca nu te lasa in pace vb cu parintii tai sau daca ei nu pot suna la politie si denunta-l pentru nelinistea publica
Succes si numai binee