| ELD a întrebat:

Am o problema cu calculatorul, ma poate ajuta cineva? de 2 zile mi se aprinde, dar apoi imi dispare imaginea [am scos mufa de la monitor si am bagat`o apoi si imi apare imaginea, dar dupa 2 secunde dispare [ dupa 5-6 restart`uri isi revine. Problema ar putea fi de la monitor [ceea ce nu prea cred, pentru ca dupa 5 restarut`uri tot asa ar fi facut si nu si-ar fi revenit, nu?] sau am ceva prin calculator? vre`un virus ceva? mi-am reinstalat windowsul din nou, a mers prima zi, apoi tot asa. Aveti idei? Mersihappy

6 răspunsuri:
| a0b1c2 a răspuns:

Ai probleme cu placa de baza sau placa video, se vor duce curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmthinking asa imi facea si mie, si l-am dus la reparat. Mi-au zis ca problema sunt lampile. L-au reparat usor, si nici nu a costat tare multwinking, eu zic ca trebuie sa te duci la cineva care se pricepebig grin.

| Slavian a răspuns:

Pun 55% ca e de la placa video. (poate fi defecta)

| janex_4716 a răspuns:

Placa video... mi s-a intamplat si mie. mi se inchidea monitorul si pana nu il scoteam din priza nu mai mergea.am facut un update la placa video si mi-a mers.la tine poate sa fie si de la virus daca zici ca iti merge o zi si apoi nu mai merge.schimba antivirusul sau incerca cu alta placa video

| katala a răspuns:

Mai intai deviruseaza-l. Am patit-o si eu. daca problema persista abia apoi il duci la depanat. bafta!

| cornel a răspuns:

1 poate fi de la placa de sunet
2 monitor

cel mai bine ar fi sa mergi la un prieten sa incerci monitorul lui si vezi daca tot asa face. daca tot asa face este de la placa video