Daca ai driverul la placa on bord si la ailalta iti arata numai 32 inseamna ca mai buna e aia onboard decat ailalalta pna gasesti driverul la ea sa functioneze; la parametri optimi oricum e mica si aia si rami ar trebui sa pui la calc deci foloseste o pe aia on board pana faci rost de driver pentru cealalta
Deci acolo scrie sa ai minim 32 mb placa video tu o ai mai mare de 64 deci trebuie sa mearga bine nu trebuie sa schimbi nimic
Pai inseamna ca atat ai pe pc placa video de 32 este on board cred nu? nu o ai externa iar daca iti arata ca e de 64 e marita din bios si e luat din rami
Daca in proprietati la placa video iti arata 32 si tu o ai de 64 cred ca trebuie sa pui driverul placii daca nu reinstaleaza windowsul din nou si pune driverul placii video acum dezinstaleaza driveru care il are pe ea si pune ala original s ar putea sa ti fi bagat driverul din windows si nu e care trebuie
Problema este de la driver la proprietati numai la o placa video on board poti umbla sa o modifici in rest la una externa cat este atat e nu o poti modifica din nici o "proprietati"
Numai la un meserias cu o statie cu aer cald
Poti stricA toata placa de baza e treaba ta incearca cum vrei eu zic sa mergi la cineva care stie ce face
Daca ai driverul la placa on bord si la ailalta iti arata numai 32 inseamna ca mai buna e aia onboard decat ailalalta pna gasesti driverul la ea sa functioneze; la parametri optimi oricum e mica si aia si rami ar trebui sa pui la calc deci foloseste o pe aia on board pana faci rost de driver pentru cealalta
Catalin979 întreabă: