Salut,poti pur si simplu sa apeşi click stanga pe "fila" si ţinȃnd apasat click-ul poţi trage fila langa prima pe care o ai deschisa. Sper ca ţi-am fost de ajutor şi ca ai înteles.
Super! Mersi.
Stii cumva daca pot sa rezolv problema cu click de la rotita sa imi apara link-ul intr-o fila noua (langa cea deschisa(unde se alfa link-ul))?
Desinstaleaza firefox cu Revo Uninstaler Pro(acesta iti sterge toate folderele ascunse ale unui program)si reinstaleazal.Cred ca e cea mai buna optiune pe care o ai.
Vreau sa aflu cum pot sa rezolv problema, astfel incat cu click-ul pe rotita sa imi apara link-ul intr-o fila noua (langa cea deschisa(unde se alfa link-ul)).
Instaleaza o versiune noua de firefox,
exemplu 9+++.
Pentru a face acelasi lucru la o versiune mai veche este necesar sa ai cunostinte de programare, dar poti sa experimentezi.
RECOMANDAT este sa nu instalezi programe mai noi de 2-3 ani fata de data lansarii pe piata a componentelor hardware, in speta CPU si placa baza, video. Pn cazul de fata NU ESTE recomandat sa instalezi un browser mai nou de 08.02. 2011 ( Firefox 9, 10...25+) pentru un procesor Inte Core 2 Duo. La 08.02. 2011 procesorul metionat a fost scos din productie- vezi http://www.cpu-world.com/......00%29.html