Nu trebuie sa dai explicatii pentru portul de spray.
Eu am ajuns sa dau declaratii dupa ce l-am folosit, si nu m-a intrebat nimeni daca era cazul, sau nu.
Bine, am atestat de paza si eram in post, asta e alta poveste
Pai să știi că acel spray lacrimogen sau ce o fii nu prea ai voie să îl folosești acel spray este folosit doar pentru apărare deci îl poți scoate doar când cineva te agresează sau daca cineva vrea sa te bata etc.
Pai să știi că acel spray lacrimogen sau ce o fii nu prea ai voie să îl folosești acel spray este folosit doar pentru apărare deci îl poți scoate doar când cineva te agresează sau daca cineva vrea sa te bata etc. și nu sunt sigur daca te poate sancționa pentru asta dar nu cred.
Pai să știi că acel spray lacrimogen sau ce o fii nu prea ai voie să îl scoți fara motiv acest spray se folosește doar pentru apărare adică când cineva te amenință sau vrea sa te bata sau sa se dea la tine etc. și nu știu dacă poți fii sancționat pentru asta dar cred că nu daca l-ai folosit in scop de aparare
Dacă ești minor, nu ai voie să deții așa ceva.
Dar nu te mai gândi ce-ți va face polițaiul, e nimic pe lângă ce-ți va face bully!
Rezolvă-ți problemele altfel.
Daca te intreaba cineva, spune ca l-ai ascuns intr-un loc secret sau ca te-ai intalnit cu cineva care ti l-a dat si nu da detalii. Nu are ce sa iti zica din moment ce e legal sa ai asa ceva pe strada. In orice caz, trebuie sa negi ca l-ai avut la scoala si sa nu il mai aduci la scoala o perioada dupa incident
Le zici că ăia sunt prietenii lui care voiau si ei să te bată, s-au strans acolo in caz că-si lua bătaie bully.
O sa ma sanctioneze daca am doar 17 ani?
Daca e Paralizant, cam da..., daca era lacrimogen mai era ceva
Care e diferenta intre paralizant si lacrimogen?