| T2S a întrebat:

Am o problema legata de TPU: de vreo 2 zile nu mi se mai acumuleaza punctele desi eu raspund la intrebari. Este vreo problema cu situ?

11 răspunsuri:
| Poinsettia a răspuns:

Interesant, credeam ca numai eu am impresia asta...

| xtina a răspuns:

Nu stiu nici eu, am aceeasi problema ca a ta.
Voi reveni pe aceasta intrebare sa aflu raspunsul,winking

| Jolie_6609 a răspuns:

Da, se pare ca este o problema cu site-ul. Am vazut mai multe intrebari despre acest lucru. Cel mai bine ar fi sa-i trimiti mesaj user-ului Raluca. Sa speram ca problemele se vor remedia curand :*.

| kayla a răspuns:

Nu stiu dar si mie mi se intampla la fellaughing

| izvordemunte a răspuns:

Asa si la mine. Spune ca am acumuat X puncte in ultimele 7 zile, dar nu se adauga la punctajul total. Or fi ceva probleme, oricum nu conteaza prea mult asta.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Da, e o problemă temporară care se va rezolva până la urmă. Noi ăştia mai vechi ne amintim "cu plăcere" că şi acum câteva luni ni se întâmpla exact la fel...nimic nou sub soare, nu-ţi face probleme!

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Cred ca dalaughing eu de ieri am 48300 puncte, si azi am raspuns la 10 intrebari straight face adica au trecut vreo 2-3 ore la prima intrebare happy

| Poinsettia a răspuns:

Punctele se vor recupera?

| คиค a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. Ar trebui sa luam legatura cu Raluca. Voi ce ziceti?

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Şi, ca să nu vă îngrijoraţi, punctele se acumulează în continuare, nu se pierd, doar că momentan punctajul nu se reactualizează.

NOname
| NOname a răspuns:

Cel, care se ocupa de aceasta parte pe site (actualizari), momentan este plecat in concediu. Cand se va intoarce, totul va reveni la normal. Nu se va pierde nici un punct. Stai linistit!winking day dreaming