| tudy26 a întrebat:

Am o problema mare Totul a inceput asa mi-am luat calculator nou nout 1tb hardu, 4 giga de rami, procesor dual core ma rog nu conteaza > Nu mergea driverul audio mi-a schimbat placa cu una identica nu mergea nici pe asta >In final miau bagat una Asrock care cica era mai buna pentru ca era mai scumpa cu 5 lei am ajuns acasa am windowsul instala de pe placa cealalta (Vista) am vrut sa-mi bag sp3 >bag windowsul totul ok Dar cand bag driverele se restarteaza calcul iar dupa ce se incarca windosul apare o eroare pe fond albastru legata de un cuv anume >>>> Am intrat pe safe mode am sters cuv acela si acum cand incerc sa bag driverul video(cuv facea parte din driverul video ) nu imi mai instaleaza driverul ma pune sa caut acel cuv. pe care l-am sters Am incercat si alte drivere de pe net dar nu merg va rog help me Multumesc anticipat tudurache_ionut_26

1 răspuns:
| ionutz24_2810 a răspuns:

La inceput cand ai zis ca nu mergea driverul audio ce driver ai bagat? de pe net? ai zsc ca aveai vista ...nu toate driverele sunt bune pentru vista. mai bine cauta in windows update ca trebuie sa fie acolo diriverul bun. daca mai ai probleme baga id ionut_popean