Nu este normal.
Ceea ce are sora ta se numește obezitate.
La vârsta ei ar trebui să aibă în jur de 35 - 40 kg. Maxim 45.
Ar trebui să se pună pe slăbit deoarece obezitatea poate duce la probleme mai grave de sănătate în timp.
Ca să slăbească ar trebui să facă cât mai mult sport zilnic.
Succes!
Nu,nu e normal, e destul de grav, vreau sa spun ca o fata de clasa a VIII-a are 50-52 kg.e destul de "mare" pentru varsta ei, cred ca ar trebui sa ia masuri
Absolut deloc! Apelati inca de pe acum la un nutritionist sau incercati o dieta usoara si mult sport! Multa bafta!
De ce sa nu fie? Fiecare cu greutatea lui. Daca ziceai 100, da, era o problema, insa 60 nu are nimic.
Buna.
in primul rand trebuia sa specifici si inaltimea
daca este inalta si are o inaltime adecvata este normal.
dar daca este micuta si doar 11 ani atunci iti recomand sa tina un regim.dar depinde si cat este de dezvoltata
Depinde de inaltime, oricum inca e in perioada de dezvoltare, dar totusi nu cred ca are mai mult de 1, 65 la 11 ani si 60 d ekg, da, e cam mult sa faca mai mult sport si sa manance sanatos
Depinde si de inaltime nu prea este bine la varsta ei sa slabeasca daca vrea sa aiba un prieten
In general fetele cantaresc mai putin zii sa slabeasca si peste 1 an sa imi multumeasca
NU,nu este normal! ajut.o sa tina dieta...pentru ca daca nu va scapa acum de kg astea.va fi mai greu incolo.incetul cu incetul! Sper ca ti.am fost de ajutor!
www.stickerelaptop.info
cele mai bune si mai tari stickere pentru laptop si pentru orice alte obiecte de pe piata,personalizate,laminate cu folie de protectie(nu se zgarie),orice imagine, orice dimensiune, la doar 28 lei
Eu am 15 ani si 101Kg.Stiu ca este obezitate ceea ce am eu.Si nu este deloc, DELOC normal.Sa se apuce de sala, sa se bage doar pe fittness, sa tina regim.Eu deja am slabit intr-o luna 2Kgde 8 ori pe luna.Si este foarte bine acum.
Buna,Imi pare rau dar nu este normal, am 10 ani si 31 kg, este ff mare diferenta dintre noi si nu cred ca este bine, mai bine spune-i sa faca un control la doctor
cobra99 întreabă: