| Streetboy a întrebat:

Am parul cret (baiat) cum as putea sa fac sa nu mai fie in afara de placa pentru ca il folosesc destul de des si incepe sa-mi cada parul
(numai cand ma fac cu placa)

5 răspunsuri:
| rockaholic a răspuns:

Nu prea poţi ...eu sunt fată şi şi eu vreau păr drept sad că îl am ondulat.

| fluturas a răspuns:

Da de ce nu vrei sa ai parul creti sad? mie baietii cu parul cret mi se par foarte simpatici love struck si nu sunt f multi... big grin eu zic sa-l lasi asa cretwinking
si in afara de placa nu prea stiu ce ar putea sa fie confused incearca cu ceva sampon big grin trebuie sa fie pentru indreptarea parului, cauta in magazine...

| sallysirop a răspuns:

Mie una, baietii cu parul cret mi-i se par foarte sexy, dar dk insisti fa-ti un antipermanent. si btw : stai linistit nu iti distruge parul. tongue :]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu:fa-ti un antipermanent, nu iti face rau parului, dar eu cred ca e mai bine sa til lasi asa cum e, sau til lasi lung pana cum pe spate si til prinzi in coada, arata beton si nuci nu pare foarte ondolat daca te uiti din fata doar coada ramane ondolatahappytonguehappytongue:*:*:X:X...

| adriana_5532 a răspuns:

Si eu am parul cret si am acceiasi problema ca a ta happy vreau par drept si din cauza placii a inceput sa imi cada parul, dar se gaseste la saloane ca un fel de crema/sampon si il folosesti pentru indreptarea paruluihappy si ai par drepthappy eu nu vreau sa il folosesc ca dupa aia stiu ca am nevoie de parul meu crethappy

pussi:*