| bosuletul a întrebat:

Am primit acest mesaj prin sms "Super Bingo Metropolis v-a desemnat castigator in urma extragerii telefonice a unui premiu de 50.000 RON.cod validare 8**72.Pentru detalii accesati.www.superbingometropolis.ro si operatorii nostrila numarul de tel.0751600991.va raspunde. Olaru Marian si Cornel Palade. " este vreo farsa sau ce?

Răspuns Câştigător
| annkaa a răspuns:

Daca nu ai participat niciodata inseama ca este vreo gluma.sau cineva vrea sa te pacaleascahappy

2 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

laughing)daca ai cumparat bilete la super bingo metropolis nu este farsa.happydar eu stiam ca ei te suna pe tine daca ai castigat nu tu trebuie sa-i suni pe eilaughingoricum merita sa incerci...ce noroc pe capu tausmug

| bosuletul explică (pentru annkaa):

Eu nu am participat niciodata la super bingo metropolis si nici nu am luat bilite.si nici cei din familia mea nu au luat bilete si nici nu au participat.asa dintr-o data azi dimineata cand m-am trezit aveam mesajul asta de super bingo metropolis si siteul de la ei este o facatura cel original il gasesc pe antena1.ro

| annkaa a răspuns (pentru bosuletul):

Daca nu ai participat niciodata inseama ca este vreo gluma.sau cineva vrea sa te pacaleascahappy