| EUSIATIT a întrebat:

Am primit ceva timp in urma un mes de la Vodafone. sa rasp cu DA sa primesc o >melodie.OK nu am stiutcum este melodia. si am dat mes. Acum cind ma suna cineva pina ii rasp ii cinta acea melodie timpita, AS vrea sa scap de ea sau cel putin sa o schimb, cum. unde sa sun. ca ma mai costa si 25 eurocenti lunar si e o panarama de melodie. Toti cei care ma suna ma cearta ce melodie am. ce ziceti ma ajutati cu un sfat. dar va rog daca stiti nu cu ironii ca m am saturat sa,, no comment

7 răspunsuri:
| EUSIATIT explică:

M ai inteles gresit Silvia. mai daca e frumoas ae ok dar daca e vai steaua ei. spune tu. mai si primesc reclamatii de la prieteni. nu si atunci incerc sa remediez situatia

| Silvia a răspuns:

Ti-as raspunde dar deja ai primit prea multe raspunsuri laughing.
"Ce face omu` pentru bani"rolling eyes.

| alex2009 a răspuns:

Suna la steluta 222 la relatii cu clientii si te ajuta ei

| NimeniAlta a răspuns:

Suna la *800# si selecteaza din meniu ...dezactivarehappy

| viatadecacatt a răspuns:

Eu zic ca mai bine nu trimiteai raspunsul "da", oricum iti ia multi bani si nici nu iti da melodia, iti da doar un rington din ala.mai repede iei dupa net si descarci pe tel

| BiiBiis a răspuns:

Incearca sa suni la relatii cu clientii si sa le explici care e treaba. Mai mult ca sigur ei te pot ajuta.

| rodik a răspuns:

Suna la vodafone *222( serviciul "relatii cu clientii" )si cand esti transferat(a) catre un operator ai spui ca vrei sa dezactivezi aceasta optiune.