| ReignForest a întrebat:

Am primit ieri mesaj pe telefon de la FocusSat cum că subscripția mea a expirat și să intru pe un link ca să fac cont online și să reincarc acum smartcardul.(era un număr cu 69 la sfârșit).Tot de la ei am primit și pe 27 noiembrie că primesc gratis 7 zile dacă încarc cardul...(tot ăla cu 69) și am acces o lună.Eu nu am cont la ei.De ce am primit aceste mesaje?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Are dreptate Twoearth! E o incercare de pacaleala.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce ai primite ste spam si l-ai primit fiindca ti-ai pus adresa de email pe multe linkuri ciudate, si acum esti targhetata si primesti spam.
Asadar, emailul primit tu este spam si multi nu-si dau seama, intrand pe linkurile alea, care ori contin virusi ori iti ofera ceva ca sa te atraga sa subscrii si iti iau datele personale.
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu te duci pe asemenea linkuri.
Atunci cand stii sigur ca ai o subscriptie, te duci pw website-ul respectiv si te loghezi cu ID si parola, dar niciodata prin linkuri ca cel primit ieri.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la sediul telekom si intreaba i

| Catrice a răspuns:

Mișto numele cu 69hee hee
În alta ordine de idei, cel mai probabil roboțelul a greșit numărul sau ala care o dat nr l-o dat greșit sau aia de au băgat în sistem nr l-au băgat greșit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu accesa link-ul și șterge repede mesajul din telefon. Este un mesaj phishing, încearcă să fure date personale sau date de pe carduri bancare. Iar link-ul cel mai probabil este un site clonă. Stai departe de astea.